Detalii

Atentie ce lentile de contact purtati. AVERTIZARE SERIOASA.

Jan 14, 2016
Atentie ce lentile de contact purtati. AVERTIZARE SERIOASA. Category: Cosmetice, Articole apreciate, 
Posted by: admin

ATENTIE! In ultima vreme au fost semnalate mai multe cazuri de probleme medicale grave cauzate de folosirea lentilelor de contact.

Odata ce ati achizitionat un set de lentile de contact trebuie sa le pastrati si manipulati in conformitate cu instructiunile. Unul dintre pericolele cele mai grave sunt tocmai datorita pastrarii acestora in conditii improprii.

Care sunt pericolele folosirii de lentile de contact necorespunzatoare

afectiune lentile contactAsa cum s-a si intamplat, germeni sau stafilococi pot ajunge pe lentila de contact inaintea folosirii, astfel ca in momentul utilizarii acestia ajung pe suprafata ochiului. Unii dintre ei gasesc aici un mediu propice de dezvoltare, provocand in acest fel infectii, care in anumite cazuri sunt atat de agresive incat pot duce chiar pana la pierderea vederii sau chiar a globului ocular. Prezentati-va de urgenta la un consult daca dupa folosirea de lentile de contact simtiti o reactie diferita de cea uzuala.

Ochiul este totusi un organ foarte important si nimeni nu-si poate permite riscuri din neglijenta.

Avertismentele medicilor

Nu este caz unicat avertizarea medicilor asupra achizitionarii de produse medicale achizitionate de pe site-uri indoielnice care vand adesea produse care tinute in conditii improprii sau chiar contrafacute. Este important sa stiti ca datorita destinatiei, produsele medicale trebuie pastrate in conditii deosebite atat dupa cumparare dar mai ales inainte de a fi vandute.

De unde cumparam lentile de contact de pe net?

Nu trebuie insa sa intrati in panica. Nu este momentul sa spuneti “Gata nu mai cumpar de pe net”. Solutia este cat se poate de simpla. Achizitionati produse medicale de pe net doar de la site-uri consacrate, care au vechime pe piata.

 

Puteti gasi aici un bogat catalog de lentile de contact. Magazine serioase care vand lentile de contact gasesti aici si aici.

 

Recomandarile noastre de produse se fac in urma unei filtrari si tin intotdeauna cont de calitatea site-urilor si respectiv a firmelor care le comercializeaza.

Vezi mai jos o selectie de seturi de lentile de contact pe care ti le recomandam.

Daca ti-a placut articolul arata-ne aprecierea ta cu un like. >>>
Ne bucuram daca-l distribui pentru a fi citit si de prietenii tai. Multumim!
Din aceeasi categorie va recomandam sa folositi urmatoarele produse:

Scroll